Gratis fragt i Danmark ved køb over 800 kr. og gratis fragt i hele Europa ved køb over 1000 kr.

Terms and conditions of sale and delivery

 

ORDER CONFIRMATION

Når du har gennemført din bestilling, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse på den e-mailadresse, du har angivet. Når din ordre er afsendt, vil du modtage endnu en e-mail med besked om, at din ordre er på vej. Vi trækker først pengene på dit betalingskort, når din ordre er afsendt.

PAYMENT

Købet er gennemført og accepteret, når du har klikket på knappen “Bestil og betal”.

Betaling kan ske med Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Visa, Visa Electron og JBC. Vær opmærksom på, at NETS opkræver et transaktionsgebyr ved brug af ovennævnte kort. Gebyret bliver automatisk tilføjet til din ordre. Du vil ikke have nogen fortjeneste, hvis dit kort bliver misbrugt i en onlinebutik, der bruger SSL. Desuden kan data, der er krypteret med SSL, kun læses af NETS. Pengene trækkes fra dit betalingskort, når din ordre er afsendt.

PRICES

Alle forsendelser til Danmark, priserne er angivet i danske kroner inklusive 25% moms. Uden for Danmark er momsen ikke inkluderet. Der tages forbehold for afgiftsændringer og prisfejl. Eventuelle fejl og ændringer kan ikke gøres gældende over for Oialla.

DELIVERY

Leveringsomkostninger er baseret på vægt. De beregnes automatisk og lægges til din ordre i indkøbskurven. Du vil se prisen, før du afslutter og betaler din ordre. I øjeblikket leverer vi til adresser i Danmark og i følgende europæiske lande: Østrig, Belgien, Bulgarien, Tjekkiet, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Holland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz og Storbritannien.

Hvis du har brug for en forsendelse til andre lande, bedes du kontakte os, så finder vi en løsning. Vi kan ikke holdes ansvarlige for forsinkede leverancer, men vil altid bestræbe os på at levere hurtigt.

Vores chokolade opbevares bedst ved 16-20 grader og tåler ikke høje temperaturer. Det er en udfordring i sommerperioden og kan føre til leveringsstop.

GUARANTEE

Ifølge den danske købelov har du 2 års reklamationsret på fysiske varer købt i webshoppen. Garantien omfatter ikke gavekort, billetter til arrangementer eller catering.

Hvis du vil bruge din garanti, skal du sende os en e-mail med overskriften “garanti”, så opretter vi en sag. Husk at vedlægge den originale ordrebekræftelse for at vise, at du har købt varen fra vores hjemmeside.

Garantien betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået inden for 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse fejl og mangler ikke er et resultat af din misbrug af produktet eller anden skadelig adfærd. Du skal påberåbe dig garantien inden for rimelig tid efter, at du har konstateret fejlen. Oialla refunderer rimelige forsendelsesomkostninger, som du måtte pådrage dig ved returnering af varen, så længe garantien er legitim.

RETURN POLICY

Normalt er der 14 dages returret på onlinekøb. Denne politik gælder dog ikke for fødevarer som f.eks. chokolade. Derfor giver Oialla 14 dages returret for nonfood-produkter (bøger osv.). Hvis du ønsker at refundere et non-food produkt, bedes du informere os via e-mail og returnere produktet i ubrugt stand og original emballage inden for 14 dage efter modtagelsen. Det er dit ansvar at returnere produktet. Oialla refunderer den oprindelige købspris inklusive leveringsomkostninger ved modtagelse af produktet. Oialla dækker ikke returomkostningerne. Det er dit eget ansvar, at de returnerede varer når frem. Oialla har intet ansvar for returnerede varer, der ikke kommer frem.

PERSONAL DATA

Ingen personlige data, der registreres i forbindelse med din bestilling, vil på noget tidspunkt blive videregivet, solgt eller stillet til rådighed for tredjeparter. Alle oplysninger gemmes i vores database og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere. Disse oplysninger registreres udelukkende med det formål at levere din ordre. På den måde videregives oplysninger også kun til betroede fragtfirmaer i forbindelse med levering af din ordre.

PRODUCT INFORMATION

Der tages forbehold for fejl i produktoplysningerne på hjemmesiden, i brochurer og andet salgsmateriale. Desuden forbeholder vi os ret til ukorrekt billedmateriale. Oialla kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejl og ændringer.

FORCE MAJEURE

I tilfælde af at levering forhindres eller forsinkes på grund af force majeure, fritages Oialla for ethvert ansvar, og Oialla forbeholder sig ret til at annullere ordren eller udsætte leveringen. Force majeure henviser til arbejdskonflikter, blokader, barrierer, politisk uro, statslig indgriben af enhver art, manglende drivkraft eller omstændigheder, der ligger uden for Oiallas evne til at opfylde leveringsforpligtelser.

DO YOU HAVE UNANSWERED QUESTIONS?

Har du spørgsmål, som ikke er besvaret her? Måske kan du finde svaret i vores FAQ-sektion? Ellers er du altid velkommen til at kontakte os på oialla@oialla.com eller telefon +45 2162 0405.

Tak for din interesse i Oialla chokolade!